Circulara de duminica!

afis propaganda landscape joy

Stimati tovarasi,

In urma congresului al XVIJMXXMLCLMLM-lea iubitul nostru conducator, Romania, a demonstrat inca o data ca raza de soare ce ii lumineaza viziunile de mai bine pentru poporul sau, a razbatut si de aceasta data. Tovarasul a declarat: „nu trebuie sa infrumusetam, ci sa dam realitatea. Sa gasim, nu neghina, nu putregaiul din padure, ci sa gasim copaci tineri, tot ceea ce este bun si demn in constructorii democratiei: poporul in care tineretul are un rol de seama, el a realizat tot ce am obtinut in dezvoltarea democratica a patriei noastre, ei sunt eroii care trebuie sa isi aiba locul in filme, in teatru, in poezie, in arta, in literatura, in pictura, in toate domeniile artei”.

Prin urmare tovarasul Ghita de la Cultura, dimpreuna cu Tov. Untila de la regiune, cu tov. Rizescu de la cooperativa, cu tov. Mihalache de la academie, cu Tov. Trimbitasu de la  comitet si cu Tov. Murzea de la propaganda au decis ca de acum incolo in fiecare Duminica, in sala de spectacole de la intreprinderea Joy pub, sa oglindeasca aspiratiile si idealurile si frumusetea ce razbate din tineretul roman. Asa cum sugera si bravul nostru conducator, tineretul trebuie sa-si gaseasca oglinda in toate domeniile frumosului.

Prin urmare, Tovarasii mai sus mentionati au pus la cale un program umoristic bazat pe elemente de tehnica improvizatorica care sa includa atat poezie cat si muzica si film. Ei s-au organizat sub titulatura O.B.L.I.G.O. [Organizatia Bunastarii Linistitoare Intru Gonirea Oboselii] si vor munci Duminicile, neincetat, pentru ca cetatenii patriei sa fie binedispusi, mereu voiosi, spontani si plini de viata pentru a putea lupta mai departe, mai puternici pentru propasirea patriei! Tovarasii de la organizatia OBLIGO nu isi vor gasi linistea si nici nu se vor odihni pana cand in sala de spectacole nu va razbate rasul, bunadispozitia, bunastarea, buna intelegere intre oameni si popoare.

Traiasca Poporul! Traiasca Umorul! Traiasca tineretul! Traiasca pamfletul! Traiasca tot ce e misto! Vivat OBLIGO!

Trupa Obligó. Nu stim. Improvizam!

You must be logged in to post a comment.