Vroiam mai mult suflet…

12-palarie

Cineva care a citit articolul Poate ca… a spus: „vroiam mai mult suflet”! Personal, nu cred in suflet. Dar daca facem referire la ceea ce se considera general valabil a fi suflet, atunci putem spune ca suntem putin zdrentuiti. Trupa a avut foarte multe spectacole in ultimele saptamani si mai ales deplasari. Am avut ateliere de sustinut in Poiana Brasov de doua ori, in Muntii Apuseni, in Balvanyos, Targoviste si in Buftea. Plus spectacolele aferente in Bucuresti!

Sunt activitati normale in meseria unui actor profesionist, dar pe undeva toate aceste miscari de mase si-au spus cuvantul: am obosit! Umpic, ce-i drept, dar am obosit. Si acesta este un aspect normal in meseria noastra, dar parca am depasit limita. „Oboselness”, cum ar spune Chirita in Londra!

Dar hei: exista suflet in aparat! Nu ne dam batuti, mai ales ca urmeaza cel mai mare F5 (refresh) al Trupei: show-ul de duminica seara! Jucam acasa, in fata unui public numeros si vibrant. Acest public este cel mai important membru al Trupei, acest public este sufletul nostru: ne-a ajutat sa incepem Trupa, ne-a felicitat, si-a adus toti cunoscutii la spectacole, a spus in stanga si-n dreapta de noi, a venit cu propuneri pentru scene, a strigat 3, 2, 1: O-bli-gó si ne-a dat si cate un Cucu Bau cand l-am meritat.

Duminica aceasta ne-am gandit sa abordam tema sofatului: femei si barbati la volan. Taximetristi, soferi de autobuz, vatmani, mecanici, incepatori, cu 30 de ani experienta, care claxoneaza, care blocheaza intersectia, de ambulanta etc.

Asa ca te invitam in Joy Pub, pe str. George Enescu nr 25, de la ora 8 si ceva, sa insufletesti si sa fi insufletit de un show marca Obligó! Pregateste-te cu cateva situatii iar noi vom face ce stim mai bine: vom improvisa. Pardon: cu z

You must be logged in to post a comment.