Ce oferim

Poza preot

FACEM SPECTACOL… DE IMPROVIZATIE & COMEDIE !

Un spectacol interactiv, publicul si actorii conlucreaza, construind cel mai inteligent RAS de pus pe buze. Comedie adevarata creata spontan de cinci meseriasi ai teatrului de improvizatie.

Team Building

Casa casa si masa masa! Dar cum ar fi daca si biroul ti-ar fi casa si colegii – oameni cu care te intelegi intru totul? Creste-ti echipa,  oferindu-le un timp de calitate! Noi construim echipe de succes, unite si eficiente.

Cursuri de improvizatie

Improvizatia este super-puterea care iti da acces rapid la creativitate, spontaneitate, imaginatie, intuitie, incredere, flexibilitate!  Fii istet, invata sa improvizezi in toate situatiile, prevazute si neprevazute!

MC pentru evenimentul tau

Maestru de ceremonii care stie sa fie personajul de care ai nevoie pentru evenimentele tale private. Sau pentru petreceri private. Sau petreceri tematice si spectacol pentru eveniment corporate. Sau festivaluri de teatru si film. Sau lansari de produs, petreceri de Craciun, campanii promotionale, campanii outdoor, intalniri oficiale/caracter social.

Workshop dezvoltare personala

Curajul de a fi – zece pasi spre tine insuti. Descopera curajul de a fi dezinhibat, constient de calitatile tale, imaginativ. Curajul de a fi TU oriunde, oricand. Curajul de a gresi, de a te juca. Curajul care te scapa de frica vorbitului in public.

Comedy improshow personalizat

Personalizam evenimentul tau cu un spectacol de improvizatie, la care sa razi pana la febra musculara! Ai o lansare/plasare de produs? O nunta? E ziua ta sau… orice zi pe care vrei sa o faci speciala? Tu intreaba, noi raspundem nevoilor si sugestiilor tale.